Toon zoekbalkToon menu

Inclusie

Inclusie voor iedereen 19/09/2022

Wij staan voor een samenleving waarin iedereen erbij hoort en geaccepteerd wordt. Waar iedereen zijn eigen kwaliteiten kan ontwikkelen. En daar krijgen zij waar nodig de juiste ondersteuning bij.

De publicatie

Alle kennis die de afgelopen jaren rond inclusie is verschenen, is in deze publicatie geordend en ontsloten. De nadruk ligt op inclusie van mensen met een fysieke, verstandelijke en/ of psychische beperking. Al decennia lang is in de zorg en ondersteuning aan deze mensen inclusie een belangrijk thema. Mede daardoor is er hier veel kennis over inclusie ontwikkeld. Die kennis kan ons helpen in het realiseren van meer inclusie voor iedereen.

Martin Schuurman en Anke Visserman hebben in de publicatie alle kennis die de afgelopen jaren rond inclusie is verschenen geordend en ontsloten.

Ga naar de website

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.Reacties

Motina Nojus 20/9/2022

Mijn naam is Motina Nojus, ik woon en werk hier in het UK. Mijn leven is terug!!! Na 2 jaar gebroken huwelijk liet mijn man me achter met twee kinderen en mijn leven was verwoest. Ik had zin om er een einde aan te maken, ik pleegde bijna zelfmoord omdat hij ons met niets achterliet. Ik was al die tijd emotioneel down en het leven lijkt zinloos. Op een trouwe dag toen ik op internet aan het surfen was, kwam ik verschillende getuigenissen tegen over Dr Ilekhojie. Sommige mensen getuigden dat hij hun ex terugbracht, sommigen getuigden dat hij de baarmoeder herstelt en ziekten geneest met kruiden. Ik was meer geïnteresseerd in verzoening met mijn man, die Dr. Ilekhojie binnen 3 dagen mogelijk maakte. Nu is mijn man terug en sindsdien leven we gelukkig. Dank je. Hier laat ik zijn contactpersoon achter voor iedereen die hulp nodig heeft E-mail: gethelp05@gmail.com Whatsapp/Viber: +2348147400259