Toon zoekbalkToon menu

Bezoekrecord op het Kennisplein 06/11/2018

In oktober werd het Kennisplein 52.242 keer bezocht. Een nieuw bezoekrecord!

Wat maakte oktober zo een speciale maand op het Kennisplein? De vragenlijst welbevinden van begeleiders werd 6444 keer bezocht. Dit is het best scorende nieuwsbericht van het jaar 2018. Daarnaast komen onze bezoekers na een eerste bezoek steeds vaker terug op het Kennisplein. Voorheen gebeurde dit vooral via de laptop, maar het gebruik van de telefoon neemt toe. Ook merken we dat er meer wordt doorgeklikt op pagina's met daarop informatie over praktische tools om direct mee aan de slag te gaan. Het aantal downloads van praktische hulpmiddelen is dan ook flink toegenomen.

Korte terugblik 2018 

Het bezoekersrecord in de maand oktober komt niet geheel uit de lucht vallen. In het jaar 2018 hebben we hard gewerkt aan een nieuwe structuur op het Kennisplein, zodat onze tools en actuele berichtgeving beter vindbaar is. Op 12 november lanceerde we daarom het Kennisplein in een 'nieuw jasje'. Ook zijn we gestart met het thema Samen werken in de wijk en de kennisbundels voor het onderwijs kregen een plek op het Kennisplein. Daarmee willen we het delen van kennis stimuleren tussen wijkprofessionals, studenten, hoogeleraren en professoren. 

Maar het is natuurlijk ook weer tijd voor lijstjes! Welke producten, thema's en nieuwsberichten bezochten onze bezoekers afgelopen jaar meerdere keren op de website van het Kennisplein? Team Kennisplein Gehandicaptensector kijkt terug op de statistieken van afgelopen jaar. De meest opvallende resultaten zetten we voor je op een rij. 

Populaire artikelen

De meest populaire nieuwsberichten van 2018 zijn:
 1. Vragenlijst welbevinden van begeleiders
 2. Kabinet zet plannen betaling onder minimumloon bij beperking door 
 3. Salaristabellen CAO 2017-2019 bekend
In oktober 2018 publiceerde we een nieuwsbericht over de vragenlijst welbevinden van begeleiders. De vragenlijst is inmiddels door 1000 bezoekers ingevuld. In het eerste kwartaal van 2019 maken de onderzoekers de resultaten bekend. De robotcontrole is inmiddels verwijderd, waardoor het nog makkelijker is om de vragenlijst in te vullen. Tip: vul de vragenlijst in

Populaire downloads

Deze producten werden het afgelopen jaar veel gedownload: 
 1. Activiteitenboek verstandelijke beperking en autisme
 2. Publicatie Sociaal-emotionele ontwikkeling - Omschrijving fasen en bijbehorende begeleidingsstijl 
 3. Ecogram
 4. Genogram
 5. Pijnobservatielijst meting

Populairste thema's

De drie meest populaire thema's op het Kennisplein zijn:
 1. Technologie en apps
 2. Dagbesteding en werken
 3. Probleemgedrag

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.