Toon zoekbalkToon menu

Ernstige meervoudige beperking

Gezocht: workshops voor het EMB Congres 26/11/2018

Op 21 maart 2019 is het EMB Congres 'Briljant! Samen schitteren voor EMB.' Wil je een workshop geven? Meld je aan voor 15 december 2018.

emb-congres-2018-maartemb-congres-maart-2019Een briljant is een diamant in een bepaalde vorm geslepen. De vorm zorgt ervoor dat de diamant kan schitteren. Hoe briljant ben jij eigenlijk en schitter jij nog? Tijdens het EMB Congres wil de organisatie samen schitteren met alle bezoekers. Daarom staan op deze dag de vele lichtpuntjes en momenten waarop jij trots bent centraal. Ben je bezoeker en wil je aanwezig zijn op deze speciale dag? Aanmelden kan via deze link. 

Workshop geven?

Wil je een workshop geven op dit congres? Aanmelden kan via dit formulier. 

Programma

Ernstige meervoudige beperking

Tijdens het EMB Congres staan we extra stil bij de cliëntgroep EMB. Wil je meer weten over mensen met een ernstige meervoudige beperking?
Lees verder
Het EMB Congres gaat over het samenspel in je groep, met je cliënt samen met ouders en verwanten. Denk bijvoorbeeld aan mooie voorbeelden uit de praktijk en trotse verhalen voor jou en mij. Let op: in het nieuwe jaar wordt het definitieve programma met workshopindeling bekend gemaakt. 

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.