Toon zoekbalkToon menu

Winactie! 6000+ likes voor onze Facebookpagina 23/11/2017

Het Kennisplein Gehandicaptensector heeft meer dan 6000 volgers op Facebook. Een mijlpaal voor Vilans en alle organisaties die meehelpen om kennis omtrent gehandicaptenzorg te verspreiden. Daarom starten we een winactie!

facebookpagina-winactie-likes-chocolade-chocoladeletters-sinterklaas

* De winnaar van deze winactie is Jessica van der Hoek. De chocoladeletters zijn onderweg en we verwachten elk ogenblik een reactie dat deze goed en wel zijn aangekomen.

Facebookpagina Kennisplein Gehandicaptensector

We begonnen ongeveer twee jaar geleden met onze Facebookpagina en deelden sindsdien het nieuwste nieuws, de handigste tools en de boeiendste events met jullie. En met resultaat! Dankzij jullie hebben we inmiddels meer dan 6000 betrokken volgers en bereiken we wekelijks ongeveer 50.000 mensen. Daar willen we jullie graag voor bedanken: daarom hebben we speciaal voor jullie een Sinterklaas winactie in het leven geroepen.

Win het Kennisplein Gehandicaptensector voluit in chocoladeletters (een combinatie van melk, wit en puur)! Dat zijn maar liefst 29 chocoladeletters bij elkaar. Dat wordt smullen met jouw collega's en/of bewoners!

Winactie

Wat moet je doen om te winnen? Volg (als je dat nog niet deed) het Kennisplein Gehandicaptensector op Facebook en like het bericht over deze mijlpaal. Tag een collega die je ook een chocoladeletter gunt (of eet 'm gezellig samen op!) en je maakt dubbel kans. Je kunt meedoen tot en met vrijdag 1 december 2017.

Voorwaarden

Op Facebook staat onze winactie online. Deelname is mogelijk tot en met 1 december 2017, daarna wordt de winnaar via een privébericht op Facebook, via onze Facebookpagina en website op de hoogte gebracht.

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.