Toon zoekbalkToon menu

Visuele beperking

CAO Gehandicaptenzorg 2017-2019 09/10/2017

De CAO Gehandicaptenzorg 2017-2019 staat online op de VGN website. In de online CAO Gehandicaptenzorg kun je makkelijk en snel zoeken in de tekst van de CAO.

cao-gehandicaptenzorg-vgn-zoekfunctie

De online CAO Gehandicapten vind je hier. In de online CAO Gehandicapten kun je op diverse manieren zoeken, namelijk via de:

  • inhoudsopgave
  • index met trefwoorden
  • zoekfunctie

De zoekfunctie maakt het mogelijk om als gebruiker sneller te zoeken en je hoeft niet meer te bladeren. Dit heeft een voordeel ten opzichte van de papieren CAO. Met één druk op de knop vindt u wat u zoekt.

Toelichtingen op artikelen

Voor P&O'ers in de gehandicaptenzorg kunnen ook de CAO toelichtingen op artikelen lezen. De toelichting is gebaseerd op de antwoorden die de CAO-helpdesk gaf op de 3.500 vragen die er jaarlijks binnenkomen. De toelichtingen op de artikelen zijn uitsluitend bedoeld voor P&O’ers in de gehandicaptenzorg. Daarvoor zijn rechten nodig om de besloten content van de CAO-helpdesk op de VGN-website. Degenen die tot de doelgroep behoren en nog niet aangemeld zijn voor de CAO-helpdesk kunnen dat doen via het aanmeldingsformulier. Hier vind je het aanmeldingsformulier.

Bron: VGN

Lees ook:

 

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.