Toon zoekbalkToon menu

Niet-aangeboren hersenletsel

Leg de link met hersenletsel - doe mee! 18/12/2018

Mensen die niet-aangeboren hersenletsel (NAH) oplopen krijgen vaak niet of te laat de zorg die ze nodig hebben. Verwijzers als huisartsen, bedrijfsartsen, psychologen of wijkteams leggen vaak de link niet met hersenletsel. Ook zijn ze niet altijd op de hoogte van de mogelijkheden die er zijn om beter om te gaan met de gevolgen van het letsel.

Daarom is de campagne ‘Leg de link met hersenletsel’ gestart. De campagne roept op tot ‘betere (h)erkenning van hersenletsel’.  Op de website vind je onder meer filmpjes van mensen met hersenletsel en experts, die een oproep doen voor betere (h)erkenning en verwijzing. Je vindt er ook voor iedere beroepsgroep een pagina-op-maat met informatie en tips.

Doe mee en verspreid de boodschap

Het Kennisplein Gehandicaptensector ondersteunt de campagne, samen met andere organisaties als Hersenz, InteraktContour en Boogh. Help je ook mee? Dat kun je doen door social media ambassadeur te worden, de video's te delen of door bijvoorbeeld een mail te sturen over de campagne naar je huisarts, bedrijfsarts of fysiotherapeut.

Bekijk vast het verhaal van Frank Willem:

https://www.youtube.com/watch?v=hEtb2FQNkUE

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.