Toon zoekbalkToon menu

Oproep: denk mee over de kennisagenda 09/01/2019

Voor goede zorg is ervaring én kennis nodig. Die kennis moet up-to-date zijn, zodat de cliënt de best mogelijke zorg en ondersteuning ontvangt. Maar van welke onderwerpen is nu écht kennis nodig? Vilans maakt, in opdracht van Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, een ‘kennisagenda langdurige zorg’.

In de kennisagenda komt te staan over welke onderwerpen (nieuwe) kennis nodig is om de zorg te verbeteren. We zijn heel benieuwd naar jouw ideeën hierover. Ben je werkzaam in de gehandicaptenzorg en wil je meedenken over wat er in de kennisagenda moet komen? Denk met ons mee en kom naar één van onze focusgroepen!

Meld je aan

Ben je geïnteresseerd? Aanmelden kan hier. Na aanmelding ontvang je een uitnodiging voor een focusgroep in jouw regio. De precieze datum wordt dan ook bekend. Ga in elk geval uit van januari of februari. Je ontvangt reiskostenvergoeding en daarbovenop een vergoeding van € 50,-.

Verhinderd, maar toch meedenken?

Natuurlijk kun je ook op andere manieren met ons meedenken. Heb je ideeën over welke kennis volgens jou nodig is? Laat dan hier een top-drie achter.

Kennisinfrastructuur

Voor het programma Kennisinfrastructuur Langdurige Zorg houdt Vilans focusgroepen om kennisvragen op te halen, te horen welke thema’s er spelen, wat nodig is om vragen te beantwoorden en naar welk onderzoek gedaan zou moeten worden. Die inbreng leidt onder meer tot een kennisagenda die de input vormt voor het ZonMw-programma Langdurige Zorg. Meer informatie vind je hier


 

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.