Toon zoekbalkToon menu

Coronavirus

Wat speelt er een rol bij kennisdeling in coronatijd? 10/08/2021

Wat zorgt ervoor dat jij als zorgprofessional kennis deelt? Wat is het verschil tussen kennisdeling tijdens de coronapandemie ten opzichte van ervoor? De Universiteit van Tilburg onderzoekt dit vraagstuk onder leiding van prof. Petri Embregts en jij kan erbij helpen! Vul de vragenlijst in (15 minuten). 

Kennis van coronamaatregelen

Om je werk goed te kunnen doen is kennis nodig. Zo is het in coronatijd belangrijk om kennis te hebben over de coronamaatregelen, zoals:

Vragenlijst 

Met deze vragenlijst onderzoekt de Universiteit van Tilburg welke factoren belangrijk zijn bij kennisdeling in tijden van corona.

Download de vragenlijst 

Deel je kennis 

Begeleiders, gedragsdeskundigen en (para)medici kunnen de vragenlijst invullen. Dit kost ongeveer 15 minuten. Onder de reacties verloten we vijf VVV-bonnen ter waarde van 15 euro. Heb je een vraag? Neem dan contact op met Marion Kersten via M.C.O.Kersten@Tilburguniversity.edu. Zij wordt voor dit onderzoek vanuit de VGN gedetacheerd bij de Academische Werkplaats Leven met een verstandelijke beperking (AWVB, Tranzo, Tilburg University).

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.