Toon zoekbalkToon menu

Verstandelijke beperking

Bekijk, lees en hoor het verslag van de Kennismarkt 03/11/2016

Gisteren was het zo ver: de Kennismarkt in de Hogeschool Ede. Het was een fantastische dag (al zeggen we het zelf)! Was je erbij? Bekijk en luister alles terug. Was je er niet bij? Dan geldt hetzelfde: bekijk de dag in onderstaande verslagen.

Kennismarkt Kennisplein Gehandicaptensector

Virtuele Kennismarkt

Je vindt de Kennismarkt nu ook (deels) online! Je kunt de virtuele Kennismarkt bezoeken en herbeleven. Met een Virtual Reality bril wordt het nog echter.

Social media

Wij en de aanwezige bezoekers en organisaties deden live verslag via Facebook en Twitter (we waren zelfs even trending topic), met #Kennismarkt

Video

Via Facebook kun je de start van de Kennismarkt terugkijken met het openingswoord van Otwin van Dijk. Ook de uitreiking van de Gehandicaptenzorgprijs en het dankwoord van de winnaars (weet je al wie dat zijn?) vind je hier.

Kennismarkt in de media

Radio 1 was aanwezig en deed verslag. Dit is te beluisteren in het programma Radio Een Vandaag van 3 november. En ook Skipr bericht over de Kennismarkt.

Op de website van de VGN vind je het persbericht over de uitreiking van de Gehandicaptenzorgprijs en het verslag van de uitreiking. Daarnaast vind je hier ook een verslag met hoogtepunten en foto's van de dag.

Presentaties Kennismarkt

De presentaties die horen bij de workshops en lezingen zijn als pdf-bestand te downloaden.

Foto's

Een selectie van foto's van de dag, deze wordt nog aangevuld. klik op de miniatuur voor een vergroting. Meer foto's vind je op onze Facebookpagina

Heb je zelf foto's, video's of een andere interessante bijdrage voor op deze pagina? Laat het ons weten via info@kennispleingehandicaptensector.nl.

Opening Kennismarkt Start Kennismarkt Otwin van Dijk 

Ervaringsdeskundige LFB Ervaringsdeskundige LFB Ervaringsdeskundige LFB 

Ervaringsdeskundige LFB Handicap Experience Handicap Experience 

Kentalis kraam Kraam Kennisplein Gehandicaptensector Lunch Kennismarkt Lunch Kennismarkt 

Kennismarkt Psychotica quiz Pubquiz Kennismarkt Tekenlabo met Sofie Sergeant 

Tentoonstelling Prisma Tentoonstelling Prisma VN-verdrag 

Virtual Reality

Kennismarkt 2017

Ben je al geïnteresseerd in de Kennismarkt van volgend jaar? Laat het ons weten via info@kennispleingehandicaptensector.nl en we houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.