Toon zoekbalkToon menu

Oproep: Instagrammers gezocht! 27/08/2019

Het Kennisplein Gehandicaptensector is actief op verschillende social media kanalen, waaronder Instagram. Per direct zijn wij op zoek naar Instagrammers die het leuk vinden om hun (persoonlijke) verhaal of dagactiviteit met andere begeleiders te delen. Ben jij of ken jij iemand bij wie dit goed past? Dan zijn we op zoek naar jou!

Kennisplein op InstagramOp het Instagram-account van het Kennisplein Gehandicaptensector vind je het leukste en laatste nieuws over de gehandicaptenzorg. Je vindt er ook handige tools en mooie verhalen. Deze verhalen en foto's worden op moment vooral gedeeld door interne collega's van Vilans. 

Beheer van Instagram-account

Het team van het Kennisplein Gehandicaptensector is per direct op zoek naar gemotiveerde Instagrammers die het leuk vinden om hun (persoonlijke) verhaal of dagactiviteit te delen met andere begeleiders (volgers). Waar kan je zoal aan denken?

  • Je geeft een inkijkje in jouw werkdag 
  • Je geeft een inkijkje in de activiteiten die je met je cliënt(en) oppakt
  • Je doet (live) verslag van een evenement of congres met raakvlakken met de gehandicaptenzorg 

Doe mee!

Stuur een mail naar info@kennispleingehandicaptensector.nl met in de onderwerpregel 'Aanmelding Instagram'. Ook vragen we jou om aan te geven wat je graag wilt delen via Instagram. Geef daarbij antwoord op de onderstaande vragen:
  • Wat is je functie?
  • Voor welke organisatie in de gehandicaptenzorg ben je werkzaam?
  • Wat en wanneer wil je iets delen via Instagram? Stuur een voorbeeld naar ons toe. 
  • Wat is je eigen instagram-account?
Na aanmelding ontvang je zo spoedig mogelijk reactie per e-mail. 

Volg ons via social media

Wil je jouw foto en het verhaal erachter met ons delen? Tag ons door @KPGehandicaptensector in je Instagrambericht te gebruiken en wie weet nemen we contact met je op.

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.