Toon zoekbalkToon menu

Film Zorgcentra De Betuwe over de inspiratie dag 30/11/2017

Zorgcentra De Betuwe vindt het belangrijk dat iedereen zoveel mogelijk zelf keuzes maakt. Daarom was er in Maurik een speciale bijeenkomst over het onderwerp vrijheid: De inspiratie dag Samen op weg naar vrijheid. Cliënten, familie en begeleiders waren allemaal welkom. In deze film zie je een mooie impressie van de dag. Laat je inspireren door Zorgcentra De Betuwe hoe je om kunt gaan met vrijheid.

De inspiratie dag was onderdeel van het programma Samen op weg naar vrijheid. Bij 80 zorgorganisaties uit de ouderen- en gehandicaptenzorg zijn we een dag lang aan de slag gegaan met het thema vrijheid. Met als doel: meer vrijheid voor cliënten én medewerkers in de langdurende zorg.

https://www.youtube.com/watch?v=No16FsEau-g

Zorg voor vrijheid: wat heb jij nodig?

Je kunt je niet meer aanmelden voor de inspiratiedagen. Wel kun je zelf aan de slag met het thema vrijheid. In januari 2018 wordt het wetsvoorstel Zorg en Dwang (WZD) behandeld in de Eerste Kamer. Het is nog niet precies bekend wanneer de wet in werking treedt. Een goede voorbereiding is belangrijk, zodat je straks weet wat je te doen staat. Ben jij klaar voor de wet Zorg en Dwang? De komst van een nieuwe wet roept natuurlijk veel vragen en ideeën op. Hoe zorgt je ervoor dat jij en jouw collega’s hier klaar voor zijn? Deel hier je idee of vraag over de nieuwe wet!

Wil je meer weten? Neem dan contact op met info@samenopwegnaarvrijheid.nl

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.