Toon zoekbalkToon menu

Zorgdialoog app: Hoe gebruik jij ervaringsdeskundigheid in je werk? 23/03/2021

Hoe maak jij gebruik van ervaringsdeskundigheid in je werk? En wat versta jijzelf eigenlijk onder een ervaringsdeskundige? Beantwoord de vragen in de Zorgdialoog App en ga erover in gesprek met collega’s in de sector. Kom je er niet uit? Bij elke vraag kun je doorklikken naar uitgebreide informatie op het Kennisplein Gehandicaptensector.

Mensen met een beperking beschikken over veel kennis die gelukkig steeds vaker wordt ingezet. Ervaringsdeskundigheid als bron voor je werk en als inspiratie voor je professionele handelen. Samen met LFB (belangenorganisatie voor en door mensen met een beperking) bouwt het Kennisplein Gehandicaptensector aan een themapagina Ervaringsdeskundigheid. Hier vind je tips, voorbeelden en tools om in je werk te gebruiken. Maar, nu staat dit thema dus ook in de Zorgdialoog app. 

Individueel of in je team

Wil jij jouw kennis over ervaringsdeskundigheid vergroten of erover in gesprek? Simpel en snel? Download de Zorgdialoog App. Het werkt heel simpel: je gebruikt de app voor jezelf of met je team. Je antwoord op de vragen deel je in een chat. Zo kun je samen in gesprek. Deel je kennis, als begeleider ben je een onmisbare bron voor waardevolle kennis. 

Download de app 

De app is te downloaden via Google Play en ook in de Appstore van Apple.

Over de app

De Zorgdialoog App is overzichtelijk opgebouwd aan de hand van thema’s. Zo kun je simpel en snel jouw kennis over werken in de gehandicaptensector vergroten. De Zorgdialoog App is samen met bezoekers van het Kennisplein getest en verder ontwikkeld. Samen maken we de zorg voor cliënten nog beter!

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.