Naar hoofdinhoud Naar footer

Elf keer digitale zorg toegankelijk maken

Gepubliceerd op: 28-06-2022

Technologie speelt een steeds belangrijkere rol in ons leven en brengt kansen met zich mee. Als technologie goed wordt ingezet, kan het de langdurende (digitale) zorg voor cliënten verbeteren. In de inspiratiebundel ‘Elf keer technologie toegankelijk maken’ lees je hoe zorgorganisaties uit de gehandicaptenzorg (en ouderenzorg) digitale zorg toegankelijk maken voor hun cliënten en medewerkers.

Initiatieven van zorgorganisaties

Er ontstaan steeds meer initiatieven, zoals het opzetten van Living Labs en netwerken, het sluiten van Health Deals en participatie in internationale onderzoeksprojecten. In de inspiratiebundel nemen we elf initiatieven onder de loep door stil te staan bij succesfactoren en uitdagingen. Zie deze opgedane ervaringen als een unieke kans voor jouw zorgorganisatie om hiervan te leren en digitale zorg toegankelijk te maken voor jouw cliënten. 

  • Download het overzicht van de digitale zorg initiatieven onder aan deze pagina 

Zelf aan de slag met digitale zorg

Laat je inspireren aan de hand van deze initiatieven om zelf ook aan de slag te gaan met digitale zorg. Dit hoeft niet direct een groots implementatieplan te zijn. Dit kan ook door met één van de organisaties uit deze bundel contact op te nemen. Samen komen we verder in het toegankelijk maken van digitale zorg!

Ken je een mooi initiatief dat niet in deze bundel vermeld staat? Neem contact op met Sanne van der Weegen.

Downloads

Deel deze pagina via:

Soort

Onderzoek

Soort kennis

Onderzoekskennis

Taal

Nederlands