Naar hoofdinhoud

Handige links, podcasts en video's over seksualiteit

Gepubliceerd op: 04-10-2022

Hoe vind je de informatie die je zoekt over seksualiteit? Op deze pagina vind je een aantal handige websites, podcasts en video’s die de moeite waard zijn om te bezoeken, beluisteren en bekijken.

  • Als zorgprofessional kom je vele verschillende vraagstukken over seksualiteit tegen. Op de website Seks in de praktijk van Rutgers vind je ze allemaal terug, samen met de benodigde handvatten en materialen.
  • Lees op deze website van Rutgers alles over seksuele gezondheid en rechten.
  • Sense is een website voor wie allerlei vragen heeft over seksualiteit, maar ook over verliefdheid, relaties, liefde en alles wat daarbij komt kijken.
  • Mensen met ernstig meervoudige beperkingen zijn 24 uur per dag afhankelijk van anderen. Regie hebben over hun eigen seksualiteit lijkt vrijwel onmogelijk en razend ingewikkeld. Op deze website vind je kennis en handreikingen om met seksualiteit om te gaan.
  • Op de website van stichting Intermobiel vind je ​informatie over seks met een lichamelijke handicap
  • Binnen ons thema Seksualiteit vind je veel informatie.

Video's over seksualiteit en intimiteit

Podcast

De podcasts van Bartiméus zijn geschikt voor jongeren, volwassenen en ouderen met een verstandelijke of visuele beperking en ook voor begeleiders. Ze zijn kort, eenvoudig en prettig om te horen. Beluister de podcasts over verschillende onderwerpen via YouTube.

Podcasts over seksualiteit

Laatst bijgewerkt op: 23-04-2023 

Deel deze pagina via:

Contactpersonen

Soort

Tool

Type

Digitaal

Taal

Nederlands