Naar hoofdinhoud Naar footer

Kennisproduct Evaluatiemodel

Gepubliceerd op: 01-05-2022

Het kennisproduct Evaluatiemodel is een krachtig hulpmiddel bij projectmanagement. Met de inzet van het Evaluatiemodel ontdek je wat je beter kan doen en kan je het project, het proces, de uitkomsten en het plezier binnen je projectteam verhogen.

Het is van belang dat je regelmatig evalueert. Dan weet je wat en waar je bij moet stellen om je doel te (blijven) halen. Het evaluatiemodel helpt daarbij, deze is te vinden onder downloads. 

Aan de slag met "Het evaluatiemodel" 

De begeleider zorgt ervoor dat iedereen informatie inbrengt, dat het proces goed verloopt en dat eventuele actiepunten worden vastgelegd en toegewezen. Het model geeft houvast om schematisch input te verzamelen van de deelnemers en zo soms ingewikkelde onderwerpen bespreekbaar te maken. Nadat iedereen zijn/haar punten heeft ingevuld, volgt een gesprek. Tenslotte worden actie- en/of verbeterpunten vastgelegd. 

Samenvatting "Het evaluatiemodel" 

  • Cliëntgroep: Cliënten in de gehandicaptenzorg
  • Gebruikers: Projectmanagers
  • Wanneer gebruiken? Om te (blijven) evalueren tijdens een project
  • Training nodig? Nee
  • Product getest? Nee
  • Waar te vinden? Besproken tijdens Congres #InZo2022, aanvullende informatie en eventuele downloads zijn onder deze tabel te vinden
  • Kosten: Gratis

Onderbouwing van het kennisproduct 

Innovatie-Route kennisproducten 

Dit kennisproduct is onderdeel van de Innovatie-Route: een stappenplan voor het inrichten van het implementatieproces van zorgtechnologie in de gehandicaptenzorg. Bij elke stap vind je uitleg, hulp, algemene tips en praktische voorbeelden. De Innovatie-Route is ontwikkeld binnen de Innovatie-impuls van het programma Volwaardig leven van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). 

Meer informatie 

Downloads

Deel deze pagina via:

Soort kennis

Praktijkkennis

Taal

Nederlands

Programma's / projecten

Innovatie-Route