Naar hoofdinhoud Naar footer

Kennisproduct Format Deep Dive

Gepubliceerd op: 01-05-2022

Deep Dive, oftewel een diepe duik. De vragen in dit format helpen om je te verdiepen in een leverancier van het product dat je wilt implementeren en om meer informatie te verzamelen over het product zelf.

Met hulp van dit kennisproduct krijg je goed zicht op de voor- en nadelen van het product en de leverancier. Je kunt de Deep Dive ook gebruiken als je nog twijfelt tussen enkele leveranciers, omdat ze op de functionele eisen vergelijkbaar scoren. 

Aan de slag met "Format deep dive"

Deze Deep Dive is voorzien van invulvelden. Vul de verschillende onderdelen stapsgewijs in samen met projectteam(leden). Het is handig als een iemand dit coördineert. 

Samenvatting "Format deep dive"

  • Clientgroep: Cliënten in de gehandicaptenzorg 
  • Gebruikers: Innovatie-managers, projectteams en stakeholders 
  • Wanneer gebruiken? Om je te verdiepen in een leverancier van het product dat je wilt implementeren en/of om meer informatie te verzamelen over het product zelf. 
  • Training nodig? Nee 
  • Product getest? Nee 
  • Waar te vinden? Besproken tijdens Congres #InZo2022, aanvullende informatie en eventuele downloads zijn boven deze tabel te vinden 
  • Kosten: Gratis

Onderbouwing van het kennisproduct 

Innovatie-Route kennisproduct

Dit kennisproduct is onderdeel van de Innovatie-Route: een stappenplan voor het inrichten van het implementatieproces van zorgtechnologie in de gehandicaptenzorg. Bij elke stap vind je uitleg, hulp, algemene tips en praktische voorbeelden. De Innovatie-Route is ontwikkeld binnen de Innovatie-impuls van het programma Volwaardig leven van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

Meer informatie

Downloads

Deel deze pagina via:

Soort

Meetinstrument

Soort kennis

Praktijkkennis

Taal

Nederlands

Programma's / projecten

Innovatie-Route