Naar hoofdinhoud Naar footer

Kennisproduct Format project- en activiteitenplanning

Gepubliceerd op: 02-06-2022

Het kennisproduct'Format project- en activiteitenplanning' helpt je bij het houden van overzicht tijdens het implementatieproject. In het document verzamel je zoveel mogelijk informatie over de voortgang en bijzonderheden van je project.

In dit Excel-document vind je meerdere tabbladen, waarin je de voortgang van je implementatieproject bij kunt houden. Zo houd je de belangrijkste informatie bij elkaar en dat geeft overzicht. Je gebruikt dit document met de leden van de projectgroep en maakt onderling afspraken wie wat bijhoudt. Het document is te vinden onder downloads. 

Aan de slag met "Format project- en activiteitenplanning"

Download als eerste het format project- en activiteitenplanning. Bij het tabblad uitleg vind je vervolgens een uitgebreide toelichting op het gebruik van de project- en activiteitenplanning. 

Samenvatting "Format project- en activiteitenplanning"

  • Cliëntgroep: Cliënten in de gehandicaptenzorg
  • Gebruikers: Innovatie-managers, projectteams en stakeholders
  • Wanneer gebruiken? Voor het verzamelen van informatie over de voortgang en bijzonderheden van je project
  • Training nodig? Nee
  • Product getest? Nee
  • Waar te vinden? Besproken tijdens Congres #InZo2022, aanvullende informatie en eventuele downloads zijn onder deze tabel te vinden
  • Kosten: Gratis

Onderbouwing van het kennisproduct 

Innovatie-Route kennisproducten 

Dit kennisproduct is onderdeel van de Innovatie-Route: een stappenplan voor het inrichten van het implementatieproces van zorgtechnologie in de gehandicaptenzorg. Bij elke stap vind je uitleg, hulp, algemene tips en praktische voorbeelden. De Innovatie-Route is ontwikkeld binnen de Innovatie-impuls van het programma Volwaardig leven van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). 

Meer informatie 

Downloads

Deel deze pagina via:

Soort

Handreiking

Soort kennis

Praktijkkennis

Taal

Nederlands

Programma's / projecten

Innovatie-Route