Naar hoofdinhoud Naar footer

Kennisproduct Voorbeeld inhoudsopgave eindrapportage

Gepubliceerd op: 22-06-2022

Dit format geeft je een eerste indruk van de onderwerpendie je in eeneindrapport over de verandering met invoering van technologiekan opnemen.

Maak je eigen inhoudsopgave op basis van de stappen zoals jullie die in het project hebben gezet. Kom je er niet uit? Maak dan gebruik van dit voorbeeld. Hierin komen allerlei onderwerpen terug waar je aan kan denken bij de inhoud van een eindrapportage. 

Download het voorbeeld onder aan deze pagina.

Aan de slag met "Voorbeeld inhoudsopgave eindrapportage"

Dit kennisproduct helpt je op weg bij het maken van een eindrapportage. Dit voorbeeld van een inhoudsopgave geeft houvast als je moet bedenken welke onderwerpen aan bod komen in een eindrapportage van een zorgtechnologisch project. Gebruik het als leidraad. Maak je eigen inhoudsopgave op basis van de stappen zoals jullie die in het project hebben gezet. En houd rekening met de vragen die jullie opdrachtgever of belangrijke stakeholders belangrijk vinden. 

Samenvatting van "Voorbeeld inhoudsopgave eindrapportage"

  • Cliëntgroep: Cliënten in de gehandicaptenzorg
  • Gebruikers: Innovatie-managers, projectteams en stakeholders
  • Wanneer gebruiken? Bij het opstellen van een eindrapportage
  • Training nodig? Nee
  • Product getest? Nee
  • Validatie: Practice-based: kennis op basis van praktijkervaringen
  • Waar te vinden? Besproken tijdens Congres #InZo2022, aanvullende informatie en eventuele downloads zijn onder deze tabel te vinden
  • Kosten: Gratis

Onderbouwing van het kennisproduct 

Innovatie-Route kennisproducten 

Dit kennisproduct is onderdeel van de Innovatie-Route: een stappenplan voor het inrichten van het implementatieproces van zorgtechnologie in de gehandicaptenzorg. Bij elke stap vind je uitleg, hulp, algemene tips en praktische voorbeelden. De Innovatie-Route is ontwikkeld binnen de Innovatie-impuls van het programma Volwaardig leven van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). 

Meer informatie 

Downloads

Deel deze pagina via:

Taal

Nederlands

Programma's / projecten

Innovatie-impuls