Naar hoofdinhoud Naar footer

verBindende Bingo

Gepubliceerd op: 13-07-2023

Eind juni zijn Lidewij Louvet en haar collega Annelie Moonen van zorgorganisatie Amarant naar #Play in Business geweest. Een speels evenement waarbij je de kracht van spelen ervaart. Het event beloofde op de website dat je naar huis zou stuiteren vol energie, inspiratie en motivatie om de mogelijkheden van spel en spelen toe te passen op en in jouw werk.En we kunnen verzekeren dat dat is gebeurt!

verBindende Bingo is het eerste uitgewerkte idee van Annelie en Lidewij. De toekomst van de zorg vraagt naar meer samenwerking tussen familie, verwanten, vrijwilligers en de zorgprofessionals. En wat is mooier om spelenderwijs steeds meer verbinding te maken met elkaar!

'Op deze manier hopen we veel waardevolle momenten voor onze bewoners te creëren.'

De bingo wordt per post naar ouders, verwanten en vrijwilligers gestuurd. Zij kunnen de opdrachten zelf uitvoeren, of samen met hun zoon, dochter, verwant of maatje. We hebben vragen in de verBindende bingokaart verwerkt, zodat iedereen een prijs kan winnen. Om aan deze informatie te komen, gaat men met elkaar in gesprek. Met de doe opdrachten hopen we dat er hele mooie herinneringen ontstaan, sommige ook vast gelegd op foto.Download onderaan de pagina het bingospel dat Lidewij en Annelie maakten voor zorgorganisatie Amarant.  Via websites zoals www.canva.com maak je gemakkelijk je eigen versie.

We wakkeren graag meer speelsheid op de werkvloer aan, dit verhoogt creativiteit, verbetert de groepsdynamiek en het werkplezier krijgt een enorme boost!

Lees meer

Downloads

Deel deze pagina via:

Soort

Spel