Naar hoofdinhoud Naar footer

Visitaal Chat: nieuwe chat-app met pictogrammen

Gepubliceerd op: 27-06-2022

WhatsApp is niet voor iedereen geschikt, maar wat als je graag wil meedoen? Je kunt dan gebruik maken van Visitaal Chat. Deze chat-app is ontwikkeld voor mensen die willen meedoen in de digitale samenleving, maar onvoldoende kunnen lezen en schrijven voor een app zoals WhatsApp. Visitaal is daarom erg geschikt voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking of communicatieve beperking.

YouTube video thumbnail

Wil jij een nieuwe (zorg)innovatie gaan gebruiken dan is het handig om deze samen met andere te ontwikkelen en implementeren. De Visitaal Chat app is daarom samen met cliënten en begeleiders ontwikkeld. Bij de promotiefilm zijn medewerkers van het innovatiecentrum van Middin, een groep cliënten die zich bezighoudt met zorginnovatie, betrokken. Ze schreven de tekst, filmden, acteerden en spraken de tekst in van de promotievideo. Het resultaat daarvan zie je in deze video.

Visitaal Chat is geschikt voor de meeste Android en iOS (iPhone) toestellen, en werkt op tablets en telefoons. Een simkaart is niet nodig, een wifi-verbinding volstaat. Wil je meer weten? Bezoek dan deze website.

Deel deze pagina via:

Soort

Apps

Taal

Nederlands

Organisatie / Uitgever

Visitaal Pictogrammen