Naar hoofdinhoud

Congres Focus op Onderzoek

Datum/tijd

Donderdag 15 juni 2023 van 09.30 uur tot 17.00 uur

Kosten

€ 50,00

Het congres Focus op Onderzoek wordt op donderdag 15 juni 2023 in Amersfoort gehouden en heeft als motto ‘Samen impact realiseren’. De organisatie is in handen van de Kenniscoalitie Zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Vanaf deze week kan je je inschrijven voor dit evenement.

Het congres Focus op Onderzoek slaat een brug tussen wetenschappelijk onderzoek en de dagelijkse praktijk van de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Het congres richt zich primair op onderzoekers, beleidsmakers, professionals en managers, en is voor iedereen interessant die geïnteresseerd is in wetenschappelijk onderzoek ten behoeve van mensen met een verstandelijke beperking. Toegangskaarten zijn sinds deze week te koop voor 50 euro.

Aanmelden en praktische informatie

  • Koop je ticket via: congresfocusoponderzoek.nl/home/aanmelden
  • Datum: Donderdag 15 juni van 09.30 tot 17.00 uur
  • Locatie: De Eenhoorn in Amersfoort
  • Bereikbaar met OV en eigen vervoer
  • Volledig (rolstoel)toegankelijk.

Wees er snel bij! Het congres biedt in totaal meer dan vijftig wetenschappelijke presentaties, en die wil je niet missen. (Nog) meer informatie is te vinden op congresfocusoponderzoek.nl.

Organisatie

De organisatie van Focus op Onderzoek is in handen van de Kenniscoalitie Zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, bestaande uit het Ministerie van VWS, de Associatie Academische Werkplaatsen Verstandelijke Beperkingen, Vilans, de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) en ZonMw.

Meer weten?

Type evenement

Op locatie

Locatie

Deel deze pagina via:

Contactpersonen