Naar hoofdinhoud Naar footer

Kom naar de workshop ‘Techniek in de nieuwbouw'

Gepubliceerd op: 18-11-2021

Slimme, aangepaste woningen kunnen een grote rol spelen in het verbeteren van het leven van mensen die dagelijks afhankelijk zijn van zorg. Technologie is daarin een belangrijk deel van de oplossing. Maar wat werkt nou wel en wat werkt nou niet? Kom erachter in de workshop ‘Techniek in de nieuwbouw: cliënten en projectleiders aan het woord’ tijdens het Volwaardig Leven congres op maandag 29 november 2021.

Geïnteresseerd? Schrijf je direct in voor deze workshop tijdens het gratis 'Volwaardig Leven' congres.

Schrijf je direct in

Wat gaan we doen tijdens de workshop 'Techniek in de nieuwbouw'?

Je krijgt tijdens deze workshop prikkelende stellingen en video’s te zien over hoe je tot een goede nieuwbouwwoning komt, vol met techniek dat aansluit bij de bewoner. Projectleiders Nina Huijboom (InteraktContour) en Rick Nelissen (SGL) nemen je mee in hun valkuilen, missers en belangrijke aandachtspunten. Vooral als het gaat om het samenwerken met cliënten en medewerkers bij de toepassing van techniek. Aan het einde van deze workshop krijg je een stappenplan mee om technologische vernieuwingen in nieuwbouw toe te passen. 

Innovatie-impuls deelnemers SGL en InteraktContour zijn de afgelopen anderhalf jaar in het themanetwerk ‘Veiligheid en zelfredzaamheid in de woning’ druk bezig geweest met de voorbereidingen voor nieuwbouw, waarin cliënten zo zelfstandig en veilig mogelijk kunnen wonen. Vanuit behoefte-onderzoek met cliënten en zorgverleners werd de samenwerking opgezet tussen 'de zorg', het vastgoed, IT, externe samenwerkingspartners, leveranciers en bedrijven.

Lees meer over het 'Volwaardig Leven' congres. 

Deel deze pagina via: