Naar hoofdinhoud Naar footer

Het onmogelijke werd mogelijk gemaakt dankzij Tech2Play!

Gepubliceerd op: 08-02-2023

"Als ik een wens mocht doen dan wenste ik dat ik kon vliegen", zegt Linda al dromend. "Dan vlieg ik over alle huizen heen, héél hoog", haar handen wappert ze heen en weer alsof ze op het punt staat om op te stijgen. "Een prachtige wens Linda, dat lijkt mij ook wel wat".

YouTube video thumbnail

Mijn gedachtes vliegen even alle kanten op. Zo het raam uit en ver boven de wolken. Ik hoor, terwijl ik in gedachten ben verzonken, Eilien haar wens uitspreken naar Linda. "Ik zou zo graag willen rennen. Heel hard achter een bal aan."

"Maar ja", vervolgt ze met een diepe zucht. "Dat kan niet, omdat ik in een rolstoel zit". Au, onverwachts land ik keihard met beide benen op de grond. Een pijnlijke stilte volgt..

Deze stilte heeft afgelopen dinsdag plaats gemaakt voor een schaterlach die de gymzaal vulde, dankzij de uitvinding van Tech2play: de voetbalschieter. Een apparaat die je aan een duwrolstoel, elektrische rolstoel, maar ook rollator kunt bevestigen en door op een knop te drukken de bal te kunnen wegschieten. Mijn ogen gingen hier direct van twinkelen. "Michiel van der Boom heef samen met zijn team mijn droom laten uitkomen", waren de woorden van Eilien. Ook Mitchel kon er geen genoeg van krijgen en heeft voor de allereerste keer een balletje kunnen trappen met zijn vader.

De beelden spreken meer dan woorden kunnen doen, bedankt voor deze geweldige middag!

Deel deze pagina via: