Naar hoofdinhoud Naar footer

Welkom op onze nieuwe website!

Gepubliceerd op: 17-01-2023

Het kennisplein gehandicaptensector is vernieuwd en verbeterd! Afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan een website die nog beter aansluit bij de zoek- en gebruikerswensen. Vanaf vandaag is de nieuwe website live!

YouTube video thumbnail

Beste bezoeker,

Het kennisplein gehandicaptensector is vernieuwd en verbeterd! Afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan een website die nog beter aansluit bij de zoek- en gebruikerswensen. Vanaf vandaag is de nieuwe website live!
Naast veel functionele verbeteringen zie je ook veel verschillen in de vormgeving, die rustiger en gebruiksvriendelijker is. De nieuwe opzet helpt je eenvoudiger je weg te vinden op het nieuwe Kennisplein Gehandicaptensector.

Veranderingen en verbeteringen

Wat biedt deze website jou als gebruiker, en wat is er nieuw of verbeterd? We zetten het hieronder voor je op een rij. Wil je dit liever in een korte video zien, ga dan naar de video bovenaan de pagina.

  • We bieden je prominent op de homepage een brede en herkenbare zoekbalk. Dit zorgt ervoor dat je direct en gericht aan de slag kunt met je vraag. Op de andere pagina’s van de website vind je de zoekfunctie rechts bovenaan de pagina. De zoekfunctie is verbeterd, waardoor je sneller en beter je (zoek)resultaten gepresenteerd krijgt.
  • Op verschillende plekken op de site zie je dat je kunt sorteren en filteren. De mogelijkheden hiervoor zijn uitgebreid en helpen je precies die dingen te vinden die je zoekt.
  • In de menubalk onder het kopje ‘actueel’ vind je informatieve en inspirerende verhalen uit de praktijk, lees je het laatste nieuws uit de sector en vind je de agenda met mogelijkheden om ons te ontmoeten en de momenten waarop je kennis kunt brengen en halen.
  • Onder de menu-optie ‘tools en tips’ vind je per thema of onderwerp praktische kennishandvatten en direct inzetbare kennisproducten. Probeer hier zeker ook de filteroptie uit!

En tot slot; onder het menukopje ‘Wat doen we’ vind je de programma’s en de projecten waar het Kennisplein Gehandicaptensector aan werkt en meer informatie over onze campagnes.

Wil je je ervaringen met ons delen of ons voorzien van feedback stuur dan een mail via  online@vilans.nl
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de sector, van onze activiteiten en die van onze partners?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

We houden je niet langer op, ga aan de slag en ervaar zelf de vernieuwde website!                                            Namens het Online Team Gehandicaptensector.

Deel deze pagina via: