Toon zoekbalkToon menu

Versterk de netwerkparticipatie binnen jouw organisatie 07/08/2015

Wil je de netwerkparticipatie binnen jouw organisatie versterken? Dan is de thematranche 'Netwerkparticipatie versterken’ interessant voor jou. Met tien tot vijftien gehandicaptenorganisaties gaan Vilans en Movisie vanaf november 2015 aan de slag om de betrokkenheid en actieve deelname van het sociale netwerk te versterken. Meedoen levert structurele en duurzame resultaten op. Cliënten ervaren meer kwaliteit van leven. Familie, buren en vrienden raken meer betrokken. En medewerkers werken in een prettiger werkklimaat. Doe je mee?

Netwerkparticipatie versterken rond mensen met een beperking

Opzet van de thematranche Netwerkparticipatie versterken

Wat kun je van ons verwachten? Tijdens de thematranche:

  • krijg je advies van een ervaren adviseur
  • krijg je praktische tools aangereikt en gerichte trainingen
  • neem je deel aan gezamenlijke bijeenkomsten
  • kun je vragen en tips delen met de andere deelnemende organisaties
  • kun je dilemma’s, valkuilen en geleerde lessen met elkaar bespreken
  • én kun je elkaar helpen met de implementatie en het koersvast zijn

Voor wie interessant?

De thematranche is interessant voor locaties van organisaties die zorg en ondersteuning bieden aan mensen met een lichamelijke, zintuigelijke, verstandelijke of meervoudige beperking. Vilans en Movisie organiseren ook thematranches voor organisaties in ouderenzorg en thuiszorg.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Wil je meer weten over de inhoud en opzet? Meld je dan via dit formulier aan voor één van de twee voorlichtingsbijeenkomsten op 14 of 23 september in Utrecht. Heb je een voorkeur voor een individueel adviestraject? Vraag dan een vrijblijvend offertegesprek aan via het secretariaat, ivmz@vilans.nl of (030) 789 23 54.