Toon zoekbalkToon menu

Feestelijke afsluiting Masterclass 'Wetenschappelijk onderzoek' 30/06/2016

De vijfde editie van de VGN-masterclass 'Wetenschappelijk onderzoek in de gehandicaptenzorg' is feestelijk afgerond. VGN-manager Ditte van Vliet heeft de certificaten aan de deelnemers uitgereikt.

onderzoekDe opbrengst van de masterclass

Deelname aan de masterclass 'Wetenschappelijk onderzoek in de gehandicaptenzorg' is voor deelnemers interessant, omdat zij hun eigen deskundigheidsniveau verhogen. Hiervan profiteert ook het team waarvan ze op hun werkplek deel uitmaken.

Voor de organisatie is er op verschillende manieren opbrengst. Allereerst voor hun cliënten, want ieder project is er op gericht om vragen en/of problemen van hen op te lossen en om zo bij te dragen aan kwaliteit van leven.

De masterclass is door deelnemers als 'zeer goed' beoordeeld. Enkele uitspraken:

  1. Deskundige en vriendelijke gastdocenten.
  2. Leerzame en afwisselende dagen, juist de afwisseling tussen tijd met docenten en groepsgenoten om over je eigen voorstel te praten in combinatie met input vanuit de collega’s is erg fijn.

In januari 2017 start een nieuwe editie van de masterclass. Op 6 oktober is een voorlichtingsbijeenkomst georganiseerd. Meer informatie vind je op de VGN-website.

Bron: VGN