Naar hoofdinhoud Naar footer

Tips uitwisselen op digidagbesteding.nl

Gepubliceerd op: 22-01-2021

Digidagbesteding.nl is een digitaal platform, boordevol tips en activiteiten voor zorgmedewerkers, naasten en mensen met een beperking.

Ga direct naar www.digidagbesteding.nl

Goede ideeën voor dagbesteding

Op dit digitale platform deelt de zorgsector kennis en expertise met elkaar. Zorgprofessionals maken zo gebruik van elkaars producten en middelen. Het is een verzamelplaats van goede ideeën van zorgmedewerkers, cliënten en mantelzorgers. Je kunt op de website gemakkelijk zoeken op thema of doelgroep.

Het initiatief is gestart vanuit de VG Innovators. Zij richten zich vooral op zorgverleners van mensen met een verstandelijke beperking.

Tips delen

Ook naasten en cliënten kunnen terecht op het digitale platform. Zij hebben direct toegang tot alle ideeën. Ben je zorgprofessional en aangesloten bij VG Innovators? Dan heb je de mogelijkheid om zelf tips en ideeën te plaatsen. Ga daarvoor naar de website en log in met het mailadres van de zorgorganisatie waar je werkzaam bent.

Online

De regie over wat er wordt geplaatst is in handen van de organisatoren. Als je iets plaatst krijg je het verzoek om de spelregels van het platform na te leven en zorgvuldig om te gaan met de privacy en copyright van kennisproducten. Zo bevestig je voor plaatsing van een idee (pdf, filmpje, brochure) dat je zelf verantwoordelijk bent voor wat je online zet. Daarnaast wordt aan iedereen gevraagd om berichten zelf te verwijderen zodra een tip of idee niet meer actueel is.

MEER LEZEN

Dansen bij de Soos op wielen

Corona leidt tot nieuwe vormen van dagbesteding

Direct aan de slag met praktische tips uit de Coronatafels

Deel deze pagina via: