Naar hoofdinhoud Naar footer

Boek ‘Een kind met kansen’

Gepubliceerd op: 04-10-2020

In 'Een kind met kansen' deelt Odet Stabel hoe het is als je leven verandert als je kind meervoudig gehandicapt blijkt. Maar óók: hoe zielsveel je van een zo onvolmaakt wezen kunt houden.

"Op 29 december 2004 wordt alles anders. Onze zoon Jens, dan ruim zes maanden oud, blijkt een aanlegstoornis in de hersenen te hebben. In één klap verliezen we ons verleden, ons heden en onze toekomst. Ons leven wordt herschreven. Een gewoon leven is niet meer voor ons weggelegd."

Boek 'Een kind met kansen'

In 'Een kind met kansen' beschrijft auteur Odet Stabel hoe het is als je leven van de ene op de andere dag zo drastisch verandert. Maar óók: hoe zielsveel je van een in wezen zo onvolmaakt wezen kunt houden. Hoe je kunt leren genieten van de kleine dingen. Ze beschrijft hoe ze, hoe zwaar het ook was en is, dit leven heeft leren leven. Hoe ze haar weg heeft gevonden.

Boek bestellen en meer informatie

Je kunt 'Een kind met kansen' bestellen als paperback of als e-book. Ook kun je Odet Stabel volgen via haar blog Alles blijft anders. Of lees meer over kinderen met een verstandelijke beperking binnen de cliëntgroep Kind en Jeugd.

Laatst bijgewerkt op: 07-04-2024 

Deel deze pagina via:

Soort

E-book