Naar hoofdinhoud Naar footer

Gesprekskaarten

Gepubliceerd op: 21-05-2024

Weet jij hoe je collega’s denken over hygiëne? En weet je op welke manier zij schoon werken? Ga met elkaar in gesprek! Beantwoord samen de vragen en bespreek de stellingen van de gesprekskaarten. Zo leer je elkaar op een leuke manier beter kennen. En je ontdekt hoe iedereen kijkt naar schoon en hygiënisch werken.

Hoe werkt het?

De ‘gesprekskaarten’ kun je gebruiken met meerdere collega’s uit je team of organisatie. Print het blad en knip alle kaartjes uit. Leg de kaartjes in een bak en trek dan om de beurt een kaartje. Beantwoord de vraag of geef je mening over een stelling. Op sommige kaartjes staan zinnen die je af mag maken.

Zo ga je op een leuke manier met elkaar in gesprek over verschillende belangrijke hygiëne onderwerpen. Ontdek hoe andere collega’s over schoon werken denken! Je kunt de vellen ook heel houden. Ben je klaar met een gesprekskaart? Streep dan het hokje door met het cijfer.

Ga alle kaarten langs. Aan het einde weet je beter hoe je collega’s kijken naar schoon en hygiënisch werken. Je kunt de ‘gesprekskaarten’ ook gebruiken bij de dagstart of bij een teamoverleg. Trek één kaartje en bespreek dit met het team. Zo blijft het onderwerp hygiëne dagelijks op de agenda staan!

De gesprekskaarten kun je zelf downloaden of laten drukken

Onder het kopje ‘Downloads’ vind je de tool ‘Gesprekskaarten’. Ook kun je de kaarten als waaier laten drukken. Download ‘Gesprekskaarten_drukwerk’ en laat het bestand bij een drukker drukken met de volgende specificaties: Busschroefwaaier, 56x87mm, 35 vellen (dubbelzijdig gedrukt).

Veel plezier!

Doe mee aan ‘Samen scherp op schoon werk’

Wil je aan de slag met het verbeteren van hygiënisch werken en het voorkomen van infecties? Het programma ‘Samen scherp op schoon werk’ ondersteunt jouw organisatie daar graag bij. Samen werken we toe naar een kleine of grote verbetering. Heb je interesse? Lees meer over het programma en meld je aan.

Downloads

Deel deze pagina via: