Naar hoofdinhoud Naar footer

Toolbox teamleren

Gepubliceerd op: 10-05-2020

Het leren samen met je team is een actueel onderwerp. De ontwikkelingen in de zorg vragen van professionals om mee te veranderen en om nieuwe competenties te verwerven. Maar hoe doe je dat nu precies? 

Deze toolbox is een opbrengst van het project Twinning en werd ontwikkeld met én door docenten, zorgprofessionals en andere betrokkenen. In het project Twinning zijn docenten en zorgprofessionals uit de wijk voor korte of langere tijd aan elkaar gekoppeld om zo te leren in elkaars praktijk. Er ontstond  een leernetwerk waarbinnen gezamenlijk geleerd werd aan de hand van thema’s uit de wijkpraktijk. Een van die thema’s is teamleren.

Aan de slag met de toolkit Teamleren

De box bevat veel praktische informatie over Teamleren, laat zien hoe fases in 

teamontwikkeling verlopen, bevat instrumenten om Teamleren te meten en geeft je oefeningen en handvatten om mee aan de slag te gaan in je team. De toolbox bestaat uit de volgende onderdelen:

Hulpmiddel Werboek Teamleren

Het online werkboek Teamleren van Vilans biedt veel informatie, inspiratie en instrumenten, om het leren met en in je team in gang te zetten. Per thema zijn kennis, werkvormen en instrumenten bij elkaar gebracht.

Klik hier om naar het online werkboek te gaan

Meer informatie:

Deel deze pagina via:

Soort

Tool

Taal

Nederlands