Naar hoofdinhoud Naar footer
20230922_134620

Willemijn Meurs

Projectleider bij Prinsenstichting; Flexwonen, rustig wennen aan een nieuwe leefomgeving

Al 12,5 jaar werk ik met veel plezier bij Prinsenstichting. Ik ben begonnen als invaller op verschillende woongroepen. Daarnaast heb ik gewerkt als teamcoördinator en avond-, weekend- en nachthoofd. Momenteel werk ik als stafmedewerker. Ik houd me op dit moment bezig met Flexwonen, doe een project over de inzet van zorgtechnologie en ik denk mee bij het ontwikkelen van een nieuwe locatie.

Contact met cliënten en verwanten

Ik vind het erg leuk om contact te hebben met de cliënten en de verwanten. Ik vind het belangrijk om van toegevoegde waarde te zijn voor hun leven. Ik kijk naar waar cliënten tegen aan lopen en neem dat mee in het ontwikkelen van nieuwe producten.
Ik voel me trots als wij van ouders de waardering krijgen voor de zorg die wij hun kind bieden.

Flexwonen

In Begeleiding à la carte doet Prinsenstichting mee met de aanpak Flexwonen. Bij Flexwonen kunnen cliënten logeren bij Prinsenstichting of in deeltijd verblijven. De cliënten sluiten aan bij een groep. Ze hebben een kamer of verblijven in een tiny house. Op  deze manier kunnen zij wennen aan het wonen via Prinsenstichting. Op dit moment zijn er vijftien cliënten die meedoen aan Flexwonen.

Lees meer over Flexwonen bij Prinsenstichting.