Naar hoofdinhoud

Transcafé LVB

Datum/tijd

Zaterdag 16 december 2023 van 15.00 uur tot 17.00 uur

Ook mensen met een licht verstandelijke beperking kunnen transgender gevoelens hebben. Speciaal voor jullie is er nu een ontmoetingsgroep.

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 23 september 2023 (definitieve tijd volgt)
  • Waar: ASZV in Sliedrecht
  • Organisator: Transvisie.nl 
  • Kosten: gratis
  • Aanmelden: mail naar transcafe-LVB@transvisie.nl met daarin: de datum, je naam (en de naam van diegene die eventueel meekomt) en je telefoonnummer 
  • Meer informatie: via deze link 

Meer informatie

Als je transgender bent, voel je je vaak niet prettig in je eigen lijf. Je voelt je bijvoorbeeld man terwijl je een vrouwenlijf hebt. Of je voelt je vrouw terwijl je een mannenlijf hebt. Of je voelt je man en vrouw. Of juist geen van beide. Ook mensen met een licht verstandelijke beperking kunnen transgender gevoelens hebben. Speciaal voor deze mensen is er nu een ontmoetingsgroep. De groep heet Transcafé LVB. Vier keer per jaar organiseert Transcafé LVB een bijeenkomst.

Transvisie

De bijeenkomsten van Transcafé LVB worden begeleid door een vast team van Transvisie vrijwilligers. Transvisie zet zich in voor transgender mensen. Een aantal van de begeleidende vrijwilligers zijn zelf ook transgender. Sommige vrijwilligers zijn transgender en hebben een licht verstandelijk beperking. Iedere bijeenkomst wordt samen georganiseerd met een zorgorganisatie in Nederland, zodat Transcafé LVB voor iedereen een keer dichtbij is.

Reiskosten terugkrijgen

Transvisie vindt het belangrijk dat alle trans-personen en hun familie/begeleiders naar een bijeenkomst kunnen komen. Kun je de reiskosten naar de bijeenkomst niet betalen of krijg geen vergoeding? Dan betaalt Transvisie na de bijeenkomst de reiskosten aan je terug. Mail naar transcafe-LVB@transvisie.nl om te weten hoe dit werkt, of bel op dinsdag en donderdag naar 0619609740.

Type evenement

Op locatie

Aanmelden

Mail naar transcafe-LVB@transvisie.nl met daarin: de datum, je naam (en de naam van diegene die eventueel meekomt) en je telefoonnummer.

Downloads

Locatie

Deel deze pagina via: