Toon zoekbalkToon menu

Kind en jeugd

CloudCuddle

De CloudCuddle is een veilige mobiele slaapplaats voor kinderen met een beperking. 

cloudcuddle-mobiele-slaapplaats-kinderen-ernstig-meervoudige-beperking

Filmpje

Lotte Leufkens is de bedenker van de CloudCuddle. In dit filmje vertelt ze meer over dit product. 

Veilig slapen buitenhuis

Op vakantie, uit logeren bij opa en oma of gewoon even een weekendje weg. Voor veel ouders met een zorgintensief kind is dat een probleem. De bedbox die thuis staat, is namelijk niet mobiel. Een aantal jaren geleden legde de vader van een meervoudig gehandicapte zoon dit dilemma voor aan studenten van de TU Delft. Hij daagde ze uit om hier iets op te vinden en dat is gelukt. In juni 2017 werd de CloudCuddle op de markt gelanceerd. De tent is mobiel én past op ieder standaard 1-persoons matras. Hierdoor ben je minder afhankelijk van voorzieningen bij vrienden of familie of je vakantieadres.

CloudCuddle

CloudCuddle bestaat uit een opblaasbaar frame en is gemaakt van supersterke stoffen. Het geeft kinderen bescherming en een veilig voel. Ze kunnen niet uit bed vallen of uit de bedtent kruipen. De techniek achter CloudCuddle is ontleend aan de kite-industrie, waardoor de CloudCuddle extreme krachten kan weerstaan.

Vakantie of logeren

CloudCuddle is makkelijk mee te nemen. Het compact én weegt weinig. 

Wil je de CloudCuddle testen?

Heb je interesse in de CloudCuddle? Je mag het product eerst thuis testen tijdens een proefweekend. Hiervoor kan je contact opnemen via de website of via het telefoonnummer 06 -27073434 of via het e-mailadres info@cloudcuddle.com

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.