Toon zoekbalkToon menu

Nachtzorg

Film over nachtzorg Gemiva

Geen nacht is hetzelfde. Medewerkers vertellen in een filmpje hoe de nachtzorg er bij hen uitziet en hoe zij gebruik maken van ondersteunende techniek. 

Succesverhaal

Gemiva heeft de kwaliteit van nachtzorg verbetert met behulp van workshops en het project 'in gesprek met.' Hoe gingen zij te werk? 
Lees verder
Regelmatig gaan twee nachtdienstmedewerkers met een aantal persoonlijk begeleiders in gesprek. Doel is meer inzicht en begrip krijgen voor de situatie en de zorg voor cliënten zo goed mogelijk vormgeven.

Open Nacht 

De Open Nacht geeft familie, medewerkers en cliëntvertegenwoordigers een inkijkje in de nachtzorg.

tip-nachtzorgFilm over de Open Nacht

De zorg van de Gemiva-SVG Groep gaat ook in de nacht door. Op locatie Swetterhage, een woon- en werkgemeenschap in Zoeterwoude, waakt de Centrale Nachtzorg over de cliënten. Het nachtteam maakt gebruik van aangesloten uitluistersysteem en waakt zo op afstand over 20 verschillende locaties. Daarnaast levert het team directe zorg aan de ruim 300 cliënten die op het terrein van Swetterhage wonen.

https://youtu.be/emMfwQegHH0

Deze film is van Annaworks.

Luister de podcast Held van de nacht

Bernadette is ruim 20 jaar werkzaam in de nachtzorg en vertelt in de podcast 'Held in de nacht' over haar werk bij de Gemiva-SVG Groep. De VGN heeft met medewerking van de Gemiva-SVG Groep de podcast ontwikkeld, met het doel om medewerkers in de nacht een podium te geven.
 

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.