Toon zoekbalkToon menu

Probleemgedrag

Doe mee aan vragenlijst over probleemgedrag

De multidisciplinaire richtlijn ‘Probleemgedrag bij volwassen met een verstandelijke beperking’ geeft handvatten aan professionals. Daarom willen we weten hoe of in de praktijk zo wordt gewerkt. VGN, BPSW, V&VN, NIP, NVO, NVAVG en KansPlus vragen je medewerking om een vragenlijst in te vullen over het eerste deel van de multidisciplinaire richtlijn ‘Probleemgedrag bij volwassen met een verstandelijke beperking’. 

Het Zorginstituut Nederland heeft in september 2021 een verbetersignalement geschreven op welke punten de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en probleemgedrag beter kan. Als onderdeel van de verbeteracties zetten de VGN, beroepsverenigingen NVAVG, BPSW, V&VN, NIP, NVO en KansPlus deze vragenlijst uit. Doel is om meer inzicht te krijgen in hoeverre zorgprofessionals bekend zijn met het eerste deel van de multidisciplinaire richtlijn ‘Probleemgedrag bij volwassenen met een verstandelijke beperking’. En of ze op deze manier werken.

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.Reacties

Laura Dominic 22/9/2022

Hallo allemaal, mijn naam is Laura Dominic en ik ben hier om ook Dr Isikolo te bedanken, die God gebruikte om mijn situatie te verwoesten en de vreugde en het geluk in mijn huis te herstellen. Ik verloor mijn man aan een dame in het buitenland toen hij ging werken in dezelfde regio waar zij woont. Ik heb nooit geweten wat er allemaal gebeurde totdat een vriend van mij me foto's van beide samen stuurde en het was me daarna bekend dat dit de reden was waarom mijn man koud tegen me werd en me achterliet. Mijn man was gehypnotiseerd en beheerste mijn geest en ik wist alles toen ik contact opnam met Dr. Isikolo toen ik naar hulp zocht en er geen vond. Hij verzekerde me van zijn terugkeer en het herstel van onze liefde en geluk, wat hij deed en het resultaat begon zich na 48 uur te manifesteren. Nu heb ik mijn man terug en ik kan Dr Isikolo niet genoeg bedanken voor zijn eerlijkheid en steun. Stuur hem een sms via WhatsApp +2348133261196 of e-mail hem via: isikolosolutionhome@gmail.com als je hulp nodig hebt.