Naar hoofdinhoud Naar footer

Gezonde placemats

Gepubliceerd op: 27-02-2019

Platform Gezondheid brengtelke maand een placemat uit boordevol gezondheidstips- en wetenswaardigheden. Iedereen kan eigen tips en voorbeelden inbrengen en doet via de placemat weer nieuwe ideeën op.

De placemats vergroten de bewustwording van hoe je gezond kunt leven en werken en hoeveel we daar eigenlijk al aan doen. Ze worden maandelijks gemaakt door een activiteitengroep en rondgebracht door cliënten. De verzameling van 24 placemats kan ook als naslagwerk gebruikt worden.

Platform Gezondheid

Het Platform Gezondheid van Koninklijke Visio Noord-Nederland initieert, stimuleert en ondersteunt allerlei activiteiten op het gebied van gezondheid voor cliënten met een (zeer) ernstige verstandelijke en visuele beperking, vrijwilligers en medewerkers. Dit gebeurt onder het motto ‘bij Visio is het gezond leven en werken.’

Het platform toont goede voorbeelden en geeft zowel in- als extern inzicht in alles wat er op gezondheidsgebied gebeurt bij Visio Noord-Nederland. Initiatieven die, doordat ze zo opgenomen zijn in het dagelijks leven heel gewoon lijken maar zeker anderen op ideeën kunnen brengen.

Het Platform Gezondheid bestaat uit een projectleider, cliënt, cliëntvertegenwoordigers, begeleiders wonen en dagbesteding, paramedici, gedragswetenschappers en managers.

Over Visio Noord-Nederland

Visio Noord-Nederland ondersteunt voornamelijk mensen met een (zeer) ernstige verstandelijke en visuele beperking. Bewustwording en enthousiasmeren van medewerkers en cliëntvertegenwoordigers levert voor de cliënt (indirect) betere ondersteuning richting een gezonde leefstijl op.

Lees ook over leefstijl

Downloads

Deel deze pagina via:

Soort

Infographic

Taal

Nederlands

Organisatie / Uitgever

Visio