Naar hoofdinhoud Naar footer

Rechten voor cliënten Loes den Dulk en Brenda Frederiks

Gepubliceerd op: 15-01-2019

In het boek 'Rechten van cliënten met een verstandelijke beperking' vind je basisinformatie om goed om te gaan met vragen die gaan over de rechten van mensen met een verstandelijke beperking.

Hoe zit het precies met de rechten van je cliënt?

De auteurs van het boek presenteren basisinformatie om goed om te kunnen gaan met problemen en vraagstukken over de rechten van mensen met een verstandelijke beperking. Dit boek is dan ook speciaal voor zorgprofessionals.

Auteurs 

Stichting Raad op maat geeft cursussen, advies en informatie over zeggenschap en medezeggenschap van mensen met een beperking én aan medewerkers van zorginstellingen in Nederland. Loes den Dulk is de directeur van stichting Raad op Maat en ook auteur van dit boek.

Brenda Frederiks is als gezondheidsjurist in 2004 gepromoveerd op de rechtspositie van mensen met een verstandelijke handicap. Sinds 2005 werkt zij bij het VUMC als universitair docent gezondheidsrecht.

Waarom is dit kennisproduct interessant voor begeleiders? 

Het boek ‘Rechten van cliënten met een verstandelijke beperking’ is speciaal voor werkers in de zorg geschreven. De auteurs presenteren betrouwbare basisinformatie om goed te kunnen omgaan met vraagstukken die te maken hebben met de rechten van mensen met een verstandelijke beperking.

Het boek is te koop via Bol.com

Laatst bijgewerkt op: 15-02-2024 

Deel deze pagina via:

Contactpersonen

Soort

Achtergrond

Taal

Nederlands

Organisatie / Uitgever

Uitgeverij Boom/Nelissen

Auteur

B. Frederiks L. den Dulk

ISBN

9789024418220

Druk/editie

1