Toon zoekbalkToon menu

Focusgroep kleine zorgorganisaties

Kleine zorgaanbieders met grote ambities 

Een aantal kleine zorgaanbieders binnen Begeleiding à la carte wisselt onderling met elkaar kennis en ervaring uit op het gebied van gezamenlijke vraagstukken en vernieuwende oplossingen. Zoals: welke mogelijkheden hebben kleine zorgaanbieders om te vernieuwen? Hoe maken zij kwaliteit van zorg aantoonbaar en zichtbaar? Wat ervaren zij als kleine zorgorganisatie in bestaande structuren/wetgeving? Wat kunnen ze leren van elkaar? Met als doel meer vernieuwende passende, toekomstbestendige gehandicaptenzorg. 

De focusgroep komt zo’n drie keer per jaar bij elkaar en bespreken dan de vraagstukken er bij de organisaties leven. Ze wisselen ervaringen en kennis uit, vinden samen antwoorden en leren van elkaar. Op basis van de geleerde lessen en ervaringen maken we een kennisproduct, bedoeld voor de hele sector.  

Wil je meer weten over deze focusgroep en/of van gedachten wisselen over onderwerpen waar kleine zorgorganisaties in de gehandicaptensector volgens jou mee te maken krijgen? Neem dan contact op met de coach van deze focusgroep, Jacques Wagtmans.

Deelnemers focusgroep: 

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.