Naar hoofdinhoud

Congres gehandicaptenzorg in december

Startdatum

12-12-2022 09:00

Einddatum

12-12-2022 16:30

Zet maandag 12 december vast in je agenda! Het Congres Toekomstagenda Gehandicaptenzorg en -ondersteuning vindt dan plaats in het Postillion Hotel Utrecht Bunnik. Een gedeelte van het programma is ook online te volgen.

Praktische informatie 

  • Organisator: Het congres wordt georganiseerd door Vilans in samenwerking met het ministerie van VWS

Ieder mens wil een zo fijn mogelijk leven; op een eigen manier, in een prettige omgeving en met het gevoel dat je er toe doet. Samen werken we aan goede zorg en ondersteuning zodat iedereen meedoet; van volop participeren tot zo betekenisvol mogelijk leven. We zetten in op een toekomstbestendige basis en hebben oog voor werkplezier.

Tijdens het congres staan de actielijnen uit de Toekomstagenda zorg en ondersteuning voor mensen met een beperking centraal. Waar zetten we op in? Hoe zorgen we ervoor dat we dit samen doen? En hoe kunnen we van elkaar leren? Hierover gaan we onder meer in gesprek met minister Conny Helder.

Namens het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport nodigen we jou graag uit voor het congres. Deelname is gratis. Wil jij erbij zijn? Meld je dan nu aan: Link registratiepagina.

Type evenement

Hybride

Aanmelden

Aanmelden kan via de link. 

Locatie

Postillion Hotel Utrecht Bunnik en online

Baan van Fectio 1

Bunnik

Deel deze pagina via: