Naar hoofdinhoud

Stimuleer zelfredzaamheid met handige technologie

Startdatum

14-02-2023 12:00

Einddatum

14-02-2023 13:00

Tijdens de webinar delen wij een aantal handige tips en hulpmiddelen die de zelfredzaamheid van cliënten stimuleren. Wanneer je die inzet, kunnen cliënten zich beter zelfstandig redden, waardoor het zelfvertrouwen groeit.

Praktische informatie

  • Datum: dinsdag 14 februari 
  • Tijdstip: van 11:00 tot 12:00 uur
  • Kosten: gratis
  • Locatie: online
  • Aanmelden: kan via de website van Eventbrite

Welke begeleider is vandaag aanwezig? Wat moet ik doen? Wat eten we vandaag? Wanneer je in de zorg werkt, komen deze vragen je vast niet onbekend voor. Tijdens de webinar delen wij nog meer handige tips en hulpmiddelen die de zelfredzaamheid van cliënten stimuleren. Wanneer je die inzet, kunnen cliënten zich beter zelfstandig redden, waardoor het zelfvertrouwen groeit. 

Er ontstaat een positieve flow wanneer cliënten zelf weten wat ze moeten doen, hoe ze dit kunnen doen en wat ze al gedaan hebben. Ook wordt de werkdruk van de begeleiders verlicht en komt er meer ruimte voor kwaliteitstijd met de cliënten. Ben jij ook benieuwd naar de handige technologie en tips die zorgen voor blije cliënten met veel eigen regie? Schrijf je dan in voor de gratis webinar op dinsdag 14 februari om 11:00 uur.

Type evenement

Online

Aanmelden

Aanmelden kan via de link

Deel deze pagina via: