Naar hoofdinhoud Naar footer

Terugblik Innovatie-impuls on tour bijeenkomsten #InZo2023

Gepubliceerd op: 12-02-2024

De Innovatie-impuls is in november en december 2023 on tour gegaan. We bezochten regio Oost, West, Noord en Zuid. Zorgprofessionals uit de gehandicaptensector konden tijdens de bijeenkomsten ontdekken hoe zorgtechnologie kan bijdragen aan meer eigen regie en zelfredzaamheid voor mensen met een beperking. Bekijk de video hieronder voor een impressie.

Diverse zorgorganisaties door het hele land zijn mede dankzij de Innovatie-impuls al succesvol bezig met zorgtechnologie. Zij deelden hun kennis en ervaringen tijdens de InZo On tour bijeenkomsten. Vanuit Innovatie-impuls 2 inspireren en ondersteunen we zorgorganisaties om zorgtechnologie duurzaam te implementeren of op te schalen via de Innovatie-Route. 

YouTube video thumbnail

Korte terugblik regionale bijeenkomsten #InZo2023 

We bezochten 4 zorgorganisaties bij jou in de regio! We gingen langs bij Pluryn in Nijmegen, bij Vanboeijen in Assen, bij Syndion in Gorinchem en bij Amarant in Breda. Bekijk via de links hieronder de terugblik van de verschillende regionale bijeenkomsten met een kort verslag, een video en foto’s:  

Lees meer over Innovatie-impuls 2 en de Innovatie-Route 

De Innovatie-impuls on tour werd gepresenteerd door #InZo2023. Innovatie-impuls 2 is een programma van Vilans in samenwerking met Academy Het Dorp, in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport als onderdeel van de Toekomstagenda: Zorg en ondersteuning voor mensen met een beperking. 

Deel deze pagina via: