Toon zoekbalkToon menu

Congres #InZo2022

Het onderwerp van het congres #InZo2022 is 'Innovatie en het gebruik van zorgtechnologie in de gehandicaptenzorg'. Op deze pagina verzamelen we alle updates over het congres.

Belangrijke update: de voorinschrijving is gestart!

Zet maandag 27 juni alvast in je agenda! Congres #InZo2022 vindt dan plaats in het Congrescentrum NBC in Nieuwegein van 10.00-17.00 uur. Een deel van het programma bieden we ook digitaal aan. Geef je belangstelling via onderstaande knop aan. Je krijgt dan als eerste een uitnodiging voor de definitieve inschrijving voor het congres Gehandicaptenzorg #InZo2022.
 

Start voorinschrijving

Omschrijving van Congres #InZo2022

In de gehandicaptenzorg werken veel bevlogen professionals dagelijks aan sociale innovaties en het gebruik van zorgtechnologie om het leven van mensen met een beperking en hun naasten zo volwaardig mogelijk te maken. Dit doen zij in nauwe samenwerking met mensen met een beperking zelf en hun naasten. Tijdens dit congres kun je volop kennismaken met de mensen achter deze inspirerende voorbeelden. Ook kun je een aantal vernieuwingen zelf ervaren én gelijkgestemden ontmoeten. Leer van de ervaringen en resultaten van 3 jaar werken met de Innovatie-impuls en laat je inspireren door de praktijkvoorbeelden uit Begeleiding à la carte.

Praktische informatie over het congres vind je hier

#InZo2022 is een congres van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in samenwerking met Academy het Dorp en Vilans, kennisorganisatie voor zorg en ondersteuning.

Reageer op deze pagina

JOUW REACTIE
Wil je een link invoegen in de tekst? Zet de link tussen vierkante haken: [www.kennispleingehandicaptensector.nl]