Toon zoekbalkToon menu

Ouder wordende cliënten

Mis het niet: online congres (H)erken jij dementie - 18 maart 03/02/2021

Samen praten over dementie bij mensen een verstandelijke beperking. Het is zo belangrijk om erkenning en herkenning bij elkaar te vinden. Maar we kunnen ook nog zoveel van elkaar leren.

Door corona is het niet mogelijk om elkaar live te ontmoeten. Het is wel heel belangrijk om samen te praten over dementie bij mensen met een verstandelijke beperking. Om erkenning en herkenning bij elkaar te vinden. En om van elkaar te leren. Daarom organiseert KansPlus op 18 maart een online congres voor naasten van mensen met een verstandelijke beperking.

Bekijk hier de volledige uitnodiging en het workshopoverzicht. Zo verzorgen Kennisplein Gehandicaptensector adviseurs Lisa Delmée en Hilair Balsters ook een workshop.

Aanmelden en meer informatie

Meld je aan voor het congres via deze link.

Heb je vragen of wil je meer informatie over het congres? Neem contact op met KansPlus via info@kansplus.nl of via 030-2363744.

Wat weet jij over dementie bij mensen met een verstandelijke beperking?  

We vinden het allemaal belangrijk dat ook mensen met verstandelijk beperkingen de juiste ondersteuning krijgen wanneer zij dementie hebben. Zij krijgen vaker dementie en dementie op jongere leeftijd. Het is niet alleen lastig te herkennen, maar soms ook een zoektocht hoe je in de samenwerking de juiste ondersteuning biedt. Herken en erken jij dementie bij mensen met een VB? Op de campagnepagina (H)erken jij dementie vind je meer informatie en materialen om mee aan de slag te gaan.

Lees alles over de campagne en ga aan de slag

Samenwerkingsverband (H)erken jij dementie

Wil je meer weten over mensen met dementie en een verstandelijke beperking?
Het samenwerkingsverband (H)erken jij dementie werkt aan het verbeteren van het signaleren en vaststellen van (mogelijke) dementie bij mensen met een verstandelijke beperking. Lees meer over het programma.

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.