Toon zoekbalkToon menu

Profila Zorggroep 2

Profila Zorggroep

Profila Zorggroep is een landelijke zorgaanbieder voor mensen met een verstandelijke beperking of psychosociale problemen. We bieden diverse vormen van zorg aan: ambulante ondersteuning, woonzorg, (dag)behandeling en werk. Dit doen we in de regio’s Zuid-Holland, Utrecht, de Veluwe en Noord-Nederland. De medewerkers delen een passie: vanuit een christelijke identiteit bijdragen aan de kwaliteit van bestaan van kwetsbare mensen in de samenleving. De Profila Zorggroep bundelt de krachten van Profila Zorg, EBC-Zorg & Grip op je leven.

Profila Zorg begeleidt mensen met een beperking, een autismespectrumstoornis of psychiatrische problematiek zo dat ze hun weg in het leven kunnen vinden. Bij EBC Zorg draait het om herstel voor mensen die door (psychische) problemen zijn vastgelopen. Stichting Grip op je leven leert kwetsbare mensen inzicht te krijgen in hoe ze zélf grip op hun leven kunnen krijgen en behouden.

Welke technologie is gekozen?
De technologie moet nog gekozen worden. Voor de minder digivaardige cliënt gaan we wel een pilot draaien met de Compaan tablet. In het derde kwartaal van 2021 starten we met de implementatie van de technologie.

Project: Beeldbelcontact
Thema: Corona en contact op afstand

Profila Zorggroep
Kruitmolen 1
3995 ES Houten
030 635 7500
www.profilazorggroep.nl

Aantal medewerkers: 545
Aantal cliënten: 1.100

 

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.