Naar hoofdinhoud Naar footer

Slimme Zorg Estafette: Borging en opschaling van zorgtechnologie

Datum/tijd

Donderdag 15 februari 2024 van 11.00 uur tot 12.00 uur

Je bent lekker op dreef in jouw organisatie met zorgtechnologie. Cliënten en begeleiders maken gebruik van zorgtechnologie en men lijkt enthousiast. Je wilt graag opschalen, naar andere technologie, meer locaties. Hoe pak je dat eigenlijk aan? En had je al laten onderzoeken wat het effect is op de kwaliteit van leven van de cliënt en het werkplezier van de zorgmedewerkers? Hoe bepaal je voor wie zorgtechnologie geschikt is, de klantreis? Hoe borg je resultaten, trainingen en ICT ondersteuning? In deze sessie nemen we je mee in het stellen van doelen, kpi's en het inrichten van dit onderliggend proces.

De sessie is vooral bedoeld voor innovatiemanagers, innovatiemedewerkers en projectleiders in de GHS en wordt gegeven door Joël Bax, manager Strategie & Innovatie bij Profila Zorggroep en Simone Heilijgers, adviseur bij de Innovatie-impuls 2. Een programma waarin we zorgorganisaties inspireren en ondersteunen om zelf aan de slag te gaan met zorgtechnologie via de Innovatie-Route.

De Innovatie-impuls is een programma van Vilans in samenwerking met Academy Het Dorp, in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport als onderdeel van de Toekomstagenda: Zorg en ondersteuning voor mensen met een beperking.

Thema(s)

(Hulp bij) implementatie en opschaling

Domein(en)

Verstandelijke gehandicaptenzorg
Domeinoverstijgend

Organisatie(s)

Innovatie-impuls 2: Vilans en Academy Het Dorp

Locatie

Online

Locatie

Online

Deel deze pagina via: