Toon zoekbalkToon menu

Coronavirus

Informatiepunt Leven in coronatijd

Het informatiepunt Leven in coronatijd probeert een zo eenduidig mogelijk antwoord te geven op de vragen van mensen uit risicogroepen, ouderen en mensen met een beperking. Uiteraard is ieder mens verschillend en iedere situatie anders. Tegelijkertijd is er nog steeds veel onduidelijk over corona. Neem bij twijfel contact op met je arts of andere hulpverlener. Jij bent tenslotte degene die gaat over jouw gezondheid.
Lees verder

Er is een enorme stroom aan informatie over het coronavirus, maar het is soms moeilijk te vinden of ingewikkeld. Het Kennisplein Gehandicaptensector maakt relevante informatie over de pandemie beschikbaar.

Op het kennisplein vind je overzichtelijke informatie over (de ondersteuning van) mensen met een verstandelijke beperking. Zo ben je snel op de hoogte van wat de coronamaatregelen voor je werk betekenen.

Ga naar de overzichtspagina coronavirus en de gehandicaptenzorg

Twijfels over het wel of niet vaccineren?

 

Ga naar de keuzehulptool

Jouw vraag of idee voor het coronaloket van Vilans

Heb je een vraag of aanvullende informatie (materialen, tips, verhalen, samenwerkingsvoorstellen) rondom het coronavirus en de gehandicaptenzorg? Met dit formulier stuur je snel jouw idee, suggestie of vraag over corona naar Vilans.

Stuur jouw idee over corona naar Vilans

Informatie RIVM

Op de website van het RIVM vind je actuele informatie over het coronavirus.

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.