Toon zoekbalkToon menu

Coronavirus

Wat maak jij mee in coronatijd?


Welke tips komen uit de Coronatafels?

Het coronavirus leidt tot veel vragen en uitdagingen in de gehandicaptenzorg. Aan de online Coronatafels in najaar 2020 praatten begeleiders en ervaringsdeskundigen uit het hele land met elkaar. Over wat goed werkt, waar we tegenaan lopen en wat ons helpt. Wij hebben de belangrijkste items voor jou op een rij gezet, zodat jij er ook iets aan hebt en kunt leren van de ervaringen.
Lees verder

Oproep: deel je tip!

Heb jij in de afgelopen maanden een creatieve oplossing bedacht? Wij zoeken praktische ideeën, slimme aanpassingen en handige tips uit de coronatijd. Dus heb je een briljant idee of een praktisch handigheidje? Jouw oplossing helpt veel andere begeleiders en zo brengen we de sector een stapje verder. 
Deel je tip

Steunpunt Coronazorgen

Zit je met vragen over de gevolgen van de coronacrisis? Bij het Steunpunt Coronazorgen vind je informatie over hoe je met je gevoelens en zorgen om kan gaan.
 
Voor de een hebben de maatregelen om de verspreiding van corona te voorkomen grote gevolgen in het dagelijks leven, de ander raakt het minder. Op de website Steunpunt Coronazorgen vind je tips, informatie en verwijzingen naar organisaties die je verder kunnen helpen.

Het Steunpunt Coronazorgen helpt ook wanneer je je zorgen maakt over de mentale gezondheid van iemand in je omgeving.
 
Naar het Steunpunt Coronazorgen

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.