Toon zoekbalkToon menu

Gezondheid

Steffie vertelt begrijpelijk over de tandarts

Op de website naarjetandarts.steffie.nl vertelt Steffie waarom het belangrijk is om je gebit gezond en schoon te houden en hoe de tandarts daarbij kan helpen.
tandarts-steffie-poetsenEr wordt ook aandacht besteed aan de zorgverzekering. Belangrijk, want tandartskosten vallen bij volwassenen niet onder de basisverzekering. Al eerder werd de Steffiesite naarjehuisarts.nl gelanceerd. Hier kan worden geoefend met het maken van een afspraak en hoe iemand zich kan voorbereiden op het bezoek aan de arts. 

Wie is Steffie?

tip-steffie-gehandicaptensectorSteffie ondersteunt begeleiders bij het uitleggen van zaken die voor anderen vanzelfsprekend zijn. En Steffie helpt mensen met een verstandelijke beperking om moeilijke dingen te begrijpen. Veel mensen kennen Steffie wel, maar weten niet precies wat zij allemaal te bieden heeft. Sinds maart 2014 is Ieder(in) eigenaar van Steffie. Voor de voorlichtingsprogramma's wordt altijd samengewerkt met mensen en organisaties die verstand hebben van het onderwerp waar het over gaat. 

Ga naar een overzicht van wat Steffie allemaal doettandarts-steffie-begrijpelijk

Bron: KLIK

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.