Toon zoekbalkToon menu

Verkiezing uniek sporttalent Gehandicaptensport 21/07/2017

De verkiezing van Fonds Gehandicaptensport is geopend en heeft als doel de gehandicaptensport te stimuleren, te promoten en sporters met een handicap erkenning te geven die ze verdienen. Dit jaar kan je een persoon of heel team aanmelden.

sporttalent-gehandicaptensport-aanmelden-verkiezingen

Talenten aanmelden kan nu via de website www.unieksporttalent.nl/.

Verkiezingen uniek sporttalent

De verkiezing bestaat uit drie stemrondes, een halve finale en een finale. De eerste stemronde gaat 1 oktober van start.

Voorwaarden deelname actie

Iedere Nederlandse breedtesporter met een handicap en met een leeftijd van boven de 6 jaar kan meedoen met de verkiezing. Jongeren onder de 13 jaar moeten eerst toestemming vragen aan de ouders of verzorgers.

*Topsporters en sporters die deelnemen aan een talentenprogramma vanuit NOC*NSF of een sportbond zijn van deelname uitgesloten. Jezelf of iemand anders nomineren kan tot en met 1 oktober.

Bekendmaking winnaar: 16 november

De uiteindelijke winnaar ontvangt persoonlijke coaching op basis van zijn of haar wensen. Daarnaast krijgt de winnaar een start- of stimuleringssubsidie van 5000 euro bedoelt voor (door)ontwikkeling van de gehandicaptensport binnen de club. De winnaar krijgt een geldbedrag van 750 euro en is te besteden aan sport- en/of spelmateriaal. Hou hiervoor www.unieksporten.nl en de Facebookpagina Uniek Sporten in de gaten.

Bron: KLIK

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.