Naar hoofdinhoud Naar footer

Aan de slag met De OntregelBlik

Gepubliceerd op: 22-03-2022

Dragen registraties in jouw organisatie bij aan betere zorg en meer werkplezier? Als dat niet zo is, dan zijn de registraties vast een last, waardoor jij en je collega's meer regeldruk ervaren. De OntregelBlik helpt om regeldruk te verminderen. Een aanpak die voor en met het veld ontwikkeld is en die samen met dezelfde praktijk wordt doorontwikkeld. Start vandaag nog en zorg voor minder regeldruk, meer werkplezier en betere zorg!

Eén OntregelBlik, zeven onderwerpen

De OntregelBlik bestaat uit praktische werkvormen en handvatten die zijn verdeeld over verschillende onderwerpen, die je in onderstaande tegels terugziet. Bepaal welk onderwerp bij jouw organisatie past door je af te vragen waar jullie staan als het gaat om regeldruk verminderen. Sta je aan het begin en weet je nog niet waar winst te behalen is? Of ben je al gericht op zoek naar oplossingen? Door deze vragen te beantwoorden weet je welke werkvormen, handvatten en leerzame ervaringsverhalen je verder helpen. 

Er is geen vaste volgorde, je kunt de onderwerpen dan ook los van elkaar gebruiken. Passend bij de fase waarin jouw organisatie zich bevindt. Bekijk het routekaartje van de OntregelBlik (pdf) bij downloads.

Downloads